Allmänna villkor

Genom att besöka och beställa från Pontus Frithiofs webbshop accepterar du följande villkor. Dessa villkor gäller för alla avtal som du accepterar och ingår i Pontus Frithiofs webbshop. Det är därför mycket viktigt att du läser och förstår villkoren nedan.

Giltigheten av alla villkor som inte framgår av Pontus Frithiofs villkor nedan accepteras inte då de avviker från våra köpevillkor.

Pontus Frithiof kan inte garantera att själva produkten kommer att ha exakt den färg och utseende som du uppfattar på din skärm på grund av färgfunktioner samt skärmen på din dator. Vi kan inte ansvara för färgåtergivningen på din dator/mobilskärm. Vi strävar efter att alltid publicera den mest tillförlitliga och uppdaterade informationen på Pontus Frithiofs webbshop. Vi ber dig dock att notera att det kan förekomma tillfällen då vår hemsida och lager inte har uppdaterats av olika anledningar. Om du är intresserad av, eller har frågor om en artikel, tveka inte att kontakta oss på webshop@pontusfrithiof.com

Alla priser på Pontus Frithiofs webbshop är angivna i svenska kronor (SEK) och inklusive moms. Kunder från ett land utanför EU är inte skyldiga att betala svensk moms. I detta fall dras moms automatiskt vid köptillfället. Alla priser kan ändras.

För att kunna beställa och handla genom Pontus Frithiofs webbshop kommer du att bli ombedd att registrera dig, vilket innebär att du ger oss dina kontakt-och betalningsuppgifter. Det är ditt ansvar att tillhandahålla giltig och korrekt information och att du är den person som avses i den fakturainformation du har lämnat. Avtalet mellan dig och Pontus Frithiofs webshop sker när du gör en beställning.

När du beställer i Pontus Frithiofs webbshop får du en bekräftelse på alla köp på den epostadress du har gett oss. Observera att det är mycket viktigt att du anger en giltig epostadress för att du ska få din orderbekräftelse inklusive viktig information. Genom att göra en beställning på Pontus Frithiofs webbshop accepterar du alla juridiska villkor som gjorts av Pontus Frithiofs webbshop. Pontus Frithiof förbehåller sig rätten att inte acceptera din beställning utan föregående tillstånd för din betalning.

Betalningssätt: Det är möjligt för dig att använda ett kreditkort för att betala ditt köp. Vi på Pontus Frithiof accepterar Visa, AMEX och Mastercard. För kunder i Sverige går det även att betala genom Klarna eller Klarna Faktura. När du köper genom Klarna tillkommer inga extra faktureringsavgifter på köpet. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inklusive moms.

Fraktkostnader: ingår inte i priset men tillkommer som en extra kostnad. Det angivna totalbeloppet kommer endast att reserveras på ditt konto tills vi har bekräftat att din beställning är tillgänglig. Eftersom Pontus Frithiof respekterar din integritet kommer din betalningsinformation automatiskt att tas bort från vårt system så snart ditt köp är genomfört.

Pontus Frithiof strävar efter att hantera din personliga information och betalningsinformation så säkert som möjligt. Om en tredje part felaktigt får obehörig tillgång till vår kundinformation kan Pontus Frithiof inte hållas ansvarig för eventuell förlust.

Pontus Frithiof gör allt för att leverera dina beställda varor till den aktuella ombuden så snarast som möjligt, vanligtvis inom en arbetsdag. Pontus Frithiof förbehåller sig dock rätten till en längre hanteringsprocess under försäljningsperioden. Alla beställningar behandlas så snart transaktionen är klar.

Pontus Frithiof kan leverera produkter till länder över hela världen.